Folkets trupper bör fostras i sann patriotisk revolutionär anda. Det börjar här...

Ölrepublikens provningar

Smaka. Diskutera. Analysera. Insup. Förvånas. Briljera. Umgås.

Man skulle också kunna sammanfatta en provning på Ölrepbuliken som lika delar glädje, gemenskap och ren njutning. Det är ett tillfälle för den som vill lära sig mer, upptäcka nya smaker och kombinationer och träffa nya vänner. Det är ett alldeles förträffligt sätt att lära känna Bettan på lagret lite bättre, eller varför inte gräva ned stridsyxan och ta med svärfar.

Vi har öppna provningar där vem som helst kan komma, som man är, tillsammans eller i eget majestät. Vi genomför provningar med samarbetspartner, bryggare, och allsköns auktoriteter inom sina gebit. Och vi gör provningar för slutna sällskap; anpassade efter era önskemål!


Boka en egen provning

Vi erbjuder sällskap (minimum 10 personer) följande:

Ölprovning 450:-/person
Whiskyprovning 595:- /person

Kontakta oss för bokning av provning på provningar@olrepubliken.se

ÖPPNA ÖLPROVNINGAR HOS OSS.

Våren 2018:

Lördag 5 maj kl 14.00: Stefan från Linnégatans Ostar kommer hit för ännu en bejublad Öl och Ost-provning! Succén har var stor varje gång vi haft dessa provningar och platser har tagit slut fort så skynda att boka in er. Smakkombon öl och ost är svårslagen och här får ni chansen att bli guidade av en av Göteborgs största experter på området! 550:- per person – 3 plats kvar

Lördag 12 maj kl 13.30: Introduktionsprovning med Sara Lundberg. Här åker vi på en resa genom ölets mångskiftande och smakrika värld. Tillsammans med vår erfarna provningsledare går vi bland annat igenom historia och nutid inom ölvärlden, ölstilar och dess kännetecken och hur man smakar av öl på bästa sätt. Pris 450:- per person

Lördag 2 juni kl 14.00: Göteborgska Electric Nurse kommer hit för provning för första gången. Dom har bryggt öl i många år och nu är det äntligen dags att komma till Ölrepubliken och visa upp sig! Det blir både deras ordinarie sortiment och helt nya öl som provas och kanske, kanske något specialbryggt för just den här provningen. Bryggarprovningar brukar bokas upp snabbt så tveka inte utan hör av er så bokar vi in er! 450:- per person

 

Vi håller på för fullt att planera upp fler öppna provningar för resten av våren och kommer lägga upp dom allteftersom datum är spikade. Håll ögonen på den här sidan så kan ni boka in er så fort provningarna dyker upp!

 

Välkommen på whiskyprovning med Mackmyra!

På vår mest populära upplevelse får du prova ett urval av våra unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa. Du får lära dig om hur vi tillverkar whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken.

Du får också en inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra.

Öppna Whiskyprovningar med Mackmyra:

Onsdag 17/1 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 21/2 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 21/3 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 11/4 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 16/5 Småfatens magi. Pris 395:-