Folkets trupper bör fostras i sann patriotisk revolutionär anda. Det börjar här...

Ölrepublikens provningar

Smaka. Diskutera. Analysera. Insup. Förvånas. Briljera. Umgås.

Man skulle också kunna sammanfatta en provning på Ölrepbuliken som lika delar glädje, gemenskap och ren njutning. Det är ett tillfälle för den som vill lära sig mer, upptäcka nya smaker och kombinationer och träffa nya vänner. Det är ett alldeles förträffligt sätt att lära känna Bettan på lagret lite bättre, eller varför inte gräva ned stridsyxan och ta med svärfar.

Vi har öppna provningar där vem som helst kan komma, som man är, tillsammans eller i eget majestät. Vi genomför provningar med samarbetspartner, bryggare, och allsköns auktoriteter inom sina gebit. Och vi gör provningar för slutna sällskap; anpassade efter era önskemål!


Boka en egen provning

Vi erbjuder sällskap (minimum 10 personer) följande:

Ölprovning 450:-/person
Whiskyprovning 595:- /person

Kontakta oss för bokning av provning på provningar@olrepubliken.se

ÖPPNA ÖLPROVNINGAR HOS OSS.

Introduktionsprovningar

Här åker vi på en resa genom ölets mångskiftande och smakrika värld. Tillsammans med vår erfarna provningsledare går vi bland annat igenom historia och nutid inom ölvärlden, ölstilar och dess kännetecken och hur man smakar av öl på bästa sätt.

Varmt välkomna!

Våren 2018:

 

Lördag 10 mars kl 13.30Introduktionsprovning med Gnoff Berglund. Pris 450:- per person

Lördag 17 mars : Omåttligt populära Poppels kommer hit igen efter några års frånvaro och kör två provningar. Både klassiker och nytt material har utlovats från det näst största hantverksbryggeriet i Sverige. Lär bli både bra öl och bra snack med bryggeriet som nästan känns som veteraner i branschen även om dom bara har 5-6 år på nacken.  Kl 13.30 (fullbokad om inga avbokningar skeroch 17.30 (1 plats kvar). Pris 450:- per person

Lördag 24 mars kl 15.00: Whiskyprovning med oraklet Mats Gunnarsson. Tema den här gången blir ”Skotsk Maltwhisky”. Pris 550:- per person.

Lördag 21 April: Bearded Rabbit från Landala i Göteborg kommer hit för första gången! Bra bryggerier i GBG finns det en uppsjö av och här får ni chansen att testa ett av dom. Det blir både deras ordinarie sortiment och helt nya grejer som plockas fram. Har vi tur kanske det kan komma något specialbryggt just för den här provningen…  kl 13.30 (4 platser kvar) och kl 17.30 (13 platser kvar). Pris 450:- per person 

 

Vi håller på för fullt att planera upp vårens öppna provningar och kommer lägga upp dom allt eftersom datum är spikade. Håll ögonen på den här sidan så kan ni boka in er så fort provningarna dyker upp!

 

Välkommen på whiskyprovning med Mackmyra!

På vår mest populära upplevelse får du prova ett urval av våra unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa. Du får lära dig om hur vi tillverkar whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken.

Du får också en inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra.

Öppna Whiskyprovningar med Mackmyra:

Onsdag 17/1 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 21/2 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 21/3 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 11/4 Småfatens magi. Pris 395:-

Onsdag 16/5 Småfatens magi. Pris 395:-