Folkets trupper bör fostras i sann patriotisk revolutionär anda. Det börjar här...

Ölrepublikens provningar

Smaka. Diskutera. Analysera. Insup. Förvånas. Briljera. Umgås.

Man skulle också kunna sammanfatta en provning på Ölrepbuliken som lika delar glädje, gemenskap och ren njutning. Det är ett tillfälle för den som vill lära sig mer, upptäcka nya smaker och kombinationer och träffa nya vänner. Det är ett alldeles förträffligt sätt att lära känna Bettan på lagret lite bättre, eller varför inte gräva ned stridsyxan och ta med svärfar.

Vi har öppna provningar där vem som helst kan komma, som man är, tillsammans eller i eget majestät. Vi genomför provningar med samarbetspartner, bryggare, och allsköns auktoriteter inom sina gebit. Och vi gör provningar för slutna sällskap; anpassade efter era önskemål och strategier; avvaktande med chans på bakhåll, i bred front för variation eller i direkt korseld.


Boka en egen provning

Vi ebjuder sällskap (minimum 10 personer) följande:

Ölprovning 450:-/person
Whiskyprovning 595:- /person

Kontakta oss för bokning av provning på provningar@olrepubliken.se

 Whiskyprovning:

 

 

 

 

ÖPPNA ÖLPROVNINGAR HOS OSS.

Intro-provningar

Här åker vi på en resa genom ölets mångskiftande och smakrika värld. Tillsammans med vår erfarna provningsledare går vi bland annat igenom historia och nutid inom ölvärlden, ölstilar och dess kännetecken och hur man smakar av öl på bästa sätt.

Varmt välkomna!

 

Nya datum 2017

Återkommer till hösten.

 

 

 

Whiskyprovning:

 

Ons 10 maj kl 19:00 mackmyraprovning Plats Ölrepubliken Pris 395:-

 

 

 

 

Välkommen på whiskyprovning med Mackmyra!

På vår mest populära upplev

Nya datum 2017

 

Ons 10 maj kl 19:00 mackmyraprovning Plats Ölrepubliken Pris 395:-

 

 

else får du prova ett urval av våra unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa. Du får lära dig om hur vi tillverkar whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken.

Du får också en inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra.